Content1 | col2

Om Surnadal Transport AS

Surnadal Transport AS leverer løsninger innen massetransport, vei- og anleggstjenester, tømmertransport, container- og avfallstransport. Selskapet har 35 lokale eiere og disponerer en omfattende og allsidig bilpark. Vi holder til i trivelige lokaler på Røtet, ca 4 km utenfor Skei. Vi har også en privat drevet dieselstasjon.

Vårt lastebilverksted er lokalisert samme sted. Det er et flermerkeverksted med to nye lastebilløp, egen dekkhall, egen smøregrav samt helautomatisk vaskehall.

Historie

Surnadal Transport AS ble startet som aksjelag av flere lokale transportfirmaer og navnet var Surnadal Transportsentral A/L. I 1977 ble Surnadal Transportsentral etablert som et AS og det ble startet med byggingen av bygget i Røtet i 1979, og det ble flyttet inn i dette året.

I november 1999 ble Surnadal Transport AS registrert som transportselskap og Surnadal Transportsentral AS ble opprettet som eiendomsselskap og eier av lokalene i Røtet.

Surnadal Transport AS er et transportfirma med tilhørighet i Surnadal i Møre og Romsdal. Oppstarten var det lokale behov for ulike typer transport som fantes i vårt nærområde, fra tømmer til maskindeler og masseforflytning.

I dag, over 50 år senere, er det lokale næringslivets behov fortsatt vårt fokus. Samtidig som vi har bygget opp transportsystemer som dekker hele landet, i egen regi og sammen med utvalgte samarbeidspartnere. Partigods-, stykkgods- og terminalvirksomheten ble fisjonert ut i 2010 og solgt til Surnadal Transportpartner AS.

Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital AS